MENÜ [FŐOLDAL]

Galéria
Hozzászólások
Bejelentkezés

FAN FICTION

Aktuális történetek
Befejezett történetek


NYILATKOZAT

Téma: Fan Fiction, Galéria
Író: Lara Kaulitz

Megnyitás: 2008-03-10


© Tokio Hotel Gallery 


VISSZA A FŐOLDALRA




Látogatóim
Indulás: 2008-03-10
 
Top 10 látogatóim

free counters

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hozzászólások
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2009.08.19. 12:30

Engem megint Tom szemszöge fogott meg inkább [sajnálom, ez van, de úgy látszik tökéletesen oldod meg a nehéz kihívásokat, szóval veheted bóknak ;)]. Ahogy Bill elkapta testvérét és helyre tette.... ha azt mondanám a helyzetre, hogy aranyos, az nagyon közhelyesnek hangzik, inkább az, hogy az egészből áradt a törődés, és egy olyan fajta szeretetteli érzés, amely csak azok között jöhet létre, akiket a világon a legszorosabb kötelék tart össze...
Láttam, hogy a chatbe említettél valami NAGY GONOSZSÁGOT, és ha durvább lesz, mint az ADS-ben mikor Katja rajtakapja Tomot egy másik lánnyal és közbe Tom a szemébe néz, akkor nálam leütöttél egy újabb magaslabdát ;) Szóval roppant kiváncsi vagyok :)


2009.08.19. 10:09

Jajj de cukipofa ez a Gustav :)
Ez volt az első kedvencem: "De igenis hülye vagy. Ez a lány odavan érted, és te is őérte. Két makacs szamár. Egyik sem engedne a büszkeségéből, inkább szenvednek.", aztán jött sorra utánna a többi: "Rám ugyan nem fogja kenni a romantikus baromságait!" és a "Persze, csacsikám".
Én is odaülök Bill mellé "mellkason összefont karokkal és furcsa mosollyal" helyrerázni a fiatalokat ;)
Na kapjátok össze magatokat! ;)


2009.08.19. 08:29

Köszönöm szépen a véleményeket és a 127 regisztrált felhasználót!
Külön köszönet Anámnak és Bettymnek (aki nagyon ügyesen behozta a lemaradását)! ^^


2009.08.18. 17:17

Betty # 2
17. rész

Kicsit olyan tragikomédia a helyzet. Tragikus, mert Larának szembesülnie kell azzal, hogy Tom milyen is tud lenni ha nagyon bepöccen. Nekem ez a szobalányos dolog, olyan volt, mint egy boxzsák, hogy kiélje végül is a dühét.
Komikus, mert Lara próbálja fenttartani a látszatott, hogy őt ezzel nem igazán tudja megbántani. Ezzel Tom sem tudott tökélesen elégtételt veni.
Ráadásul mekkora "kiszúrás", hogy Lara még a viselkedése ellenére is normális emberként törődik vele.

18. rész
Na jó talán mégsem (de, azé nem vonom vissza teljesen az előző komikus gondolatmenetem). Azért tetszett, hogy lehet önmaga, lehet a részegség  miatt, de Tomból kijött némi gyengédség. Zseniális mondat: "Miért bántanám magam? Itt vagy te, aki megteszi helyettem!"

19. rész
Tom belső monológja nagyon jó volt. Ahogy érződik, hogy belülről emészti a düh, mint a pokol tűze. Mégis Lara egyetlen érintése lecsillapította, bár utána megint elég tapló módon viselkedett vele. Persze sértette a fene nagy büszkeségét, de akkor is...
Mégis nekem bejött ennek a dühös Tomnak a bemutatása, hiszen mindenkinek van egy ilyen oldala.

No és végre utolértem magam ;)


2009.08.18. 14:49

11. rész
Csak most kettőt idéznék először is, ami nagy hatást gyakorolt rám aztán kifejtem mért:
- Komolyan mondom, egy kicsit tanácstalan vagyok. Igen röhöghetsz, A NAGY TOM KAULITZ, a nők bálványa tanácstalan.
- Nagy csapás a büszkeségemnek, de utánajárok én a dolognak! Engem nem lehet csak úgy elfelejteni!
Tom Kaulitz, alias Tomlet, monológjai egyszerűen hatalmasak. Nagyon vizuális alkat vagyok, és annyira látom magam előtt, ahogy szétterpeszkedve ül, vakarja a fejét és az a tanácstalan arckifejezés cikázik az arcán, miközben idegesen harapdálja a piercingét és próbál dülőre jutni, hogy mi a fene van és mért nem hat a Tom mágia...

12. rész
Ahogy Tom az ő drága és egyetlen öcsikéjéről beszél, hát hm nehéz ezeket szebben kifejezni. De, hogy valahogy a dugáshoz mindig oda tudunk kanyarodni, na az utánozhatatlan. Oké persze, végül is kiről van szó...
Aztán Tom a nagy taktikus már ki is dolgozta a "Hogyan szívassuk meg Larát" stratégiát. Ez nem tudom, de amúgy olyan nőies viselkedésnek tűnik, most viccet félre téve.

Viszont most így egy tucat rész után arra a véleményre jutottam, hogy a Tom nézőpontok valahogy jobban megfognak, nem mintha Laráé nem lennének jók SŐT!! Csak én abba látom a kihívást, azt sokkal nehezebb megírni, mert Larába könnyebb belebújni, mert ott nagyjából te jelensz meg, de hogy egy másik személyiséget ölts, na én ezt tartom igazi magaslabdának. Kicsit skizofrén dolog, de nagyon szuper!

13.-14. rész
Azta, na tudsz nem kis meglepetéseket okozni, Mikor Tom az elején úgy tépelődik és azt mondja, hogy beszélni kell Larával hát ott nagyjából mindenre számítottam csak arra nem, hogy most ismét le akar vele feküdni. Ez a srác rosszabb, mint egy labirintus.
Viszont Lara agya helyesen kongatta meg a vészharangot mert Tom ne higgye már, hogy egyet füttyent, megnyalja az alsó ajkát aztán övé a világ...
Mikor Oliver neki lökte Larát és ahogy viselkedtek előtte, hát gondolom bökte nem kicsit a mi Tomletünk csőrét és büszkeségét. Ebből látszik ő is kerülhet még kínos helyzetbe, amiből menekülne.
De azért az utolsó pár sor az ikrekkel és a Barbieval nagyon édes volt.

15.-16. rész

Az a szócsatás rész tetszett, bár azért azt nem mondanám, hogy Tom osztatlan győzelmet aratott, mert azért Lara is odamondogatott rendesen.
Nekem a kedvenc részem az volt, hogy Bill elkapta Tom grabancát. Annyira jó látni, hogy van a világon EGY EMBER akinek megnyílik és még a legnagyobb félelmeit és kudarcait is bemeri neki vallani.
Jah hát a végén kutyaharapást szőrével...


2009.08.18. 11:06

Ezek a képek... mindig végig futkos a hideg a hátamona tőlük! :)
Ez a mondat érdemelte ki az első mosolyom: "életemben nem hadartam el gyorsabban a “hello” szót!" :D  Tom öszintesége és Lara nyugtató-bíztató mozdulata és mondatai nagyon megleptek, de tökéletes hozzáillenek a jellemeikhez!
Tom! Kapd össze magad, bizonyíts Larának, hogy tudsz másmilyen is lenni, menj utánna! :D


2009.08.17. 16:55

Huu, ez a rész...az előző után nagyon mérges voltam Tomra és hogy-hogy nem arra a szobalányra is...de most ez a rész tényleg mélyen megérintett engem is, ahogy anát. Az a mondat, amit ő kiemelt, az verte ki nálam is a biztosítékot, teljesen padlót fogtam. Tényleg teljesen át lehetett érezni...Tom viselkedése..huu...szóval valami eszméletlenül írtad meg a gondolatokat, a tetteket, szerintem ez volt az egyik leghatásosabb rész az összes történeted közül... gratu, nagyon ügyes vagy! :)


2009.08.16. 21:38

Ez a gyengédség... tisztára elérzékenyültem! A kedvencem volt, mikor Tom kiszabadította Lara kezeit! Majdnem elolvadtam.... És talán ez volt az a mondat, ami a legnagyobb hatással volt rám: "Miért bántanám magam? Itt vagy te, aki megteszi helyettem." Nagyon különös érzés kavargott bennem az olvaasáskor. Szinte átéreztem Lara fájdalmát! Nagyon különös volt! Nagyon tetszik, hogy így árad a jellemekből a gyöngédség és a gondoskodás a másik iránt! Talán ez idágig a kedvenc részem, nagyon mélyen megérintett.
Várom a folytatást!


2009.08.16. 18:54

Köszönöm szépen a véleményeket és a 121 regisztrált felhasználót!
Anámnak (a részletes és isteni hasonlatokkal megtűzdelt kommentelés sztárja) és Betty mamimnak (a kritikaírás anyja) ismételten külön köszönet jár! ^^


2009.08.16. 14:05

Wow nagyon kezd alakulni a story ,nagyon tetszik ahogy Tom és Lara szemszögéböl is leírod a dolgokat: :D nagyon tetszik ez a Lara olyan keményen viselkedik ,bátor csajszi ez a lara,  és Tom háát tom..... semmit nem változott még a szoba lányt is képes volt fel csinálni:P durva. Ám ki kell emejek egy mondatot még peddig ezt:

"- Na, mi van?! Azt hitted, zárdába vonulok, csak mert nem engedted megbaszatni magad"

EZ a MONDAT NEM VOLT SEMMI ,EZ KEMÉNY VOLT ILYENKOR NEM LETTEM VOLNA LARA HELYÉBE...SÉRTÖ VOLT NAGYON IS  XD  csak igy tovább  nagyon ügyes vagy :D

CYA ..KISS


2009.08.16. 11:41

5. rész
Ez a Tom Kaulitz féle macska-egér játék... Eszméletlen, hogy mennyire tudatosan csinálja, bár gonosz dolog. De, mint valami tudós figyeli az "áldozata" minden apró reakcióját a kísérlete során. Dr. Tom Kaulitz, diplomáját hódításból és csábításból szerezte mesterfokon.

6. rész
Na most ütközött ki nagyon jól ez a két nézőpontos írás. Csak kár, hogy a rész végén nem tért vissza Lara nézőpontjára, nekem az úgy hiányzott a végéről (bár, ahogy látom a 7. részbe már ott van). Azért egy picit reménykedtem, hogy Lara nem adja magát egyből oda olyan könnyen, és egy kicsit meghódítja Professzor Hódítót, de hát végül is ezért One Night in Tokio.

7. rész
Tom elérte a célját és hm, csak hogy finoman fejezzem ki magam a viselkedése után már csak a pénzt nem hajította az ágyra, hogy jóvan menj Isten hírével. De azért becsülöm Larában ezt a keménységet, és hogy megérti ennyi volt és vége. A tipikus emberi viselkedés az lett volna, hogy kígyót, békát ordított volna, de nem tette és megtartotta maradék méltóságát. Tudja, hogy az ő felelőssége volt a dolog. Viszont az a mondat nagyon tetszett, hogy "Ilyen csalódáshoz sohasem lehet elég idős és tapasztalt az ember."

8. rész
Na ez a párizsi utacska nagyon nagy csavar lesz. Én arra leszek kiváncsi, hogy Lara mit szól, hogy kikkel lesz összezárva.
Tom adja a lazát és most se mutatja ki, de mégis kellemetlenül érzi magát. HaHaHa!

9. rész
Tom tényleg egy hólyag, de mégis mindent figyel és érzékel a maga módján. Azon jót nevettem, hogy mindenkinek jó kedve van, csak neki nem. A másik meg, hogy még gondolatban is szegény Billt oltogatja...
Na az poén volt, hogy Lara nem kérdezte meg hova is megy, és ezért eléggé hidegzuhanyként érte aztán a felismerés, hogy mibe is keveredett...

10. rész
Lara, Lara my hero! Tom azt várta, hogy majd megint bejön a mesterkedése, erre csak egy hátba veregetést kapott. Számomra ez kicsit olyan lesajnáló is volt, ilyen "Jaj te kis hülye azt hitted...". Tom gondolatait, ahogy így leírtad jót nevettem, de annyira megérdemelte ezt a kis pofára esést!!


2009.08.16. 10:38

Húúúú.... Lara, olyan, mint egy anyatigris! Nagyon tetszik minden kis mozdulatuk, ahogyan betoszigálja a szobába Tomot. És Tom "humora" és beszédstílusa.... húú...na meg a Laráé se semmi! Jól kezeli a problémát! Kedvencem volt az "Akkor ne feküdj le. Dorbézolj csak egész éjjel, hozass pár prostit és reggel nézz úgy ki, mint egy elcseszett alkoholista. Mindenki imádni fogja." mondat. Lehengerlően nagy adag hab volt a tortán, hogy beragadt az ajtó! :D És amikor úgy csinál, mintha lehúzná a gatyáját... *szívleállás*. Jajjj, Tom.... mindenkit megőrjítesz magad körül!


2009.08.15. 14:44

Fhuu, nagyon tetszik a történet! Egyszerűen fantasztikus, a "nyelvezete", az egymást követő gondolatok, a stílusa, lehengerlő! Iszonyúan tetszik, ahogy ráfekteted a hangsúlyt Bill és Tom egyedülálló kapcsolatára, hogy az ő gondolataik gyakorlatilag egyek, szóval ezt különösen szeretem. (a kis hülyéskedésüket végignevettem, de nagyon :D ;-) ) Lara viselkedését és személyiségét is nagyon bírom, büszke vagyok rá :D hogy így kiáll Tommal, és Tom fenenagy büszkesége is tökre beleillik. Illetve még az is klassz hogy egyszer Tom, egyszer Lara oldaláról "vizsgálhatjuk meg" a történteket, hogy hogyan gondolkodnak a két oldalról, szuperül írod meg!
Le a kalappal, nagyon imádom!
Puszii, Írónő ^^


2009.08.14. 21:22

Húúúú..... ettől a kis szócsatától nekem is "táncot jártak a pihék" a hátamon ;) Aztán olvadni keztem ettől a gondolattól: "Úgy éreztem, ismeri minden gondolatomat. Olyan mesterien játszott az idegrendszeremen, ahogyan a gitárján szokott." egészen a végéig, mert a szobalánynál megfagyott a vér az ereimben....de addig csak ámultam itt, az olyan mondatoknál, mint a "Szívesen dolgozom rajtuk, akár nyafkák, akár nem."
Tom és Bill közötti hapcsolat, valami eszméletlenül rejtélyes, de ugyanakkor nagyon nyitottá válik egy ilyen kis bepillantás után :)
Szóval ismét csak tűkön ülve várom a folytatást!


2009.08.14. 14:22

1. rész
Bevezető részként most igazából csak a szokásos szövegem tudom elmondani. Aprólékosan ki van dolgozva minden részlet és, ahogy Laráról és a munkájáról írsz tényleg elhiszem, hogy neki ez nem csak egy "munka", hanem az élete. És látszik, hogy tudja hol a határ, és nem dob hátast csak azért mert olyan emberekkel dolgozik, akiket amúgy meg a magánéletbe kedvel.

2. rész
Na ez a meglepetés, hogy nézőpont váltás, de tetszik, mert egyedi megoldás. Megjelenik a szarkasztikus, lehengerlő, humoros és némileg egoista Tom Kaulitzunk!
A kis csipkelődésein jót nevettem és, ahogy Lara visszaszólt (csúcs volt) neki nagyon találó volt, hogy a szellemes szót használtad, mert ennek a képzeletbeli Tom Kaulitznak ez is számít (bár lehet az igazinak is...)

3. rész
Van egy sejtésem, hogy Gustav lehet megint angyal szárnyakat növeszt?! Aztán lehet mégsem. Mindenesetre tetszett, hogy Lara milyen alaposan dolgozik. A modelljeit nem egy árucikként tekinti, hanem húsvér embereknek akikkel törődik és próbál segíteni nekik.
Telitalálatos volt ez a Gustav & Georgos részlet.

4. rész
Lara szemszögéből ahogy Tomról vélekedik két/három szó jutott eszembe "szeretkezz a kamerával"!
Tom beszólásai viccesek voltak, de azért kicsit megkéne fogni a hajánál fogva és a földre kéne rántani, mert picit irritált ez a sok nyafogás már... De azért a megizzasztom a kisasszony duma nagyon ott volt!


2009.08.14. 11:34

Olyan kis családias a hangulat ;). Szívmelengető, ahogy az ikrek csipkelődnek :). Milyen logikus: "Ő a te nénikéd is!". Tetszett nagyon! És ez is:"Az egész emelet a ti vihogásotoktól visszhangzott." Halllom lelki füleimben ;). Lara gondolatai nagy kedvenceim! Mindig olyan kis aranyosak, olyan kis 'kétlábon állok a földön, de fantáziálnom, azért szabad' érzésem támad tőlünk. No és a kajálás...húúú.. Tom, Tom, Tom.... addig kötekedsz, még a végén elrabolják a szívedet....


2009.08.13. 17:26

Elképzeltem, mint egy filmben, hogy Lara és Tom a veszekedésük után lezuhanyzik/megfürdik :) Nagyon jók a párhuzamos részek ;). Tetszenek ezek az érzések, indulatok, amik itt elszabadulnak :). Nagy kedvencem volt ez: "Hülye ribanc! Azt hiszed, nincs ezer másik csaj minden ujjamra?! Mi a fenét akart ezzel elérni?!" és a folyosós jelenet is. Nins azért kőből Tom szíve se... :). Másik nagy kedvencem ez volt: "Kezdek olyan Barbie lenni, mint te". Kíváncsi vagyok, hogyan alakul tovább a történet ;)


2009.08.13. 16:14

Szia! Jó rég írtam neked komit, de egyáltalán nem felejtettelek el. Minden nap lelkesen olvastam gyönyörű írásaidat. Ez a 2 rész ma egyszerűen fantasztikus volt...El nem tudom mondani mennyire tetszik ,hogy Tom néha egy gátlástalan beképzelt hólyag de egyben egy arany tündér bogárka tud lenni!!! Egyszerűen imádom ...(L)  De téged is nagyon láwollak, hogy minden nap ilyen fantasztikus részekkel örvendeztetsz meg minket...Iszonyúan, nagyon várom a kövi részt..remélem az is ilyen csodás lesz...bár amit te írsz az csak jó lehet! :)

Puszi

Edu


2009.08.13. 08:12

Ahh.... na jó, drága csinálj valamit ezzel a kis szerelmes párral, mert megőrjítenek! Olyan kis édes volt a Billens jelenet :) Ahogyan leírtad Lara pillantását, még az én szívem is kihagyott! És a közös érzéseik, hogy egyedül szeretnének lenni a szobában, no meg a közös "A farancba!" nagyon hatásos volt ;). És a vége....húúúú... levegőtttt!!!! Az az utolsó kis jelenet, nagyon szíven talált! Még én is libabőrös lettem! Úgy várom a folytatást!!!! :)


2009.08.12. 20:41

Húúúú. már az első mondatok között szerepelet egy nagy kedvencem: "Velem egy csaj ne udvariaskodjon, mint valami öregemberrel! Remegjen, piruljon, harapdálja a száját és tördelje a kezeit! Lássam a szemeiben, hogy másra sem tud gondolni, csak hogy letéphesse rólam a ruhát! Hehe, megint túl sok pornót néztem…" Na meg az utánna következő mozdulatok... huúúú..... Nagyon tetszett Bill kis ügyetlensége ;). És az a mozdulat, amikor Lara lesöpörte a térdét, eléggé bizarrrrr volt :) A másik nagy kedvencem Lara pici gondolatai, hogy most mit csinálna legszívesebben Tommal ;) Nekem viszont nagyon tetszik ez a kettősség, ami Larában kavarog. Olyan izgis :D. És tetszett az is, hogy Tom felhúzta magát...húúú.. na kíváncsi leszek mi sül ki ebből, azt már érzem, hogy az illata íncsiklandozó... ;)


[1492-1473] [1472-1453] [1452-1433] [1432-1413] [1412-1393] [1392-1373] [1372-1353] [1352-1333] [1332-1313] [1312-1293] [1292-1273] [1272-1253] [1252-1233] [1232-1213] [1212-1193] [1192-1173] [1172-1153] [1152-1133] [1132-1113] [1112-1093] [1092-1073] [1072-1053] [1052-1033] [1032-1013] [1012-993] [992-973] [972-953] [952-933] [932-913] [912-893] [892-873] [872-853] [852-833] [832-813] [812-793] [792-773] [772-753] [752-733] [732-713] [712-693] [692-673] [672-653] [652-633] [632-613] [612-593] [592-573] [572-553] [552-533] [Korábbi]

 


Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség