MENÜ [FŐOLDAL]

Galéria
Hozzászólások
Bejelentkezés

FAN FICTION

Aktuális történetek
Befejezett történetek


NYILATKOZAT

Téma: Fan Fiction, Galéria
Író: Lara Kaulitz

Megnyitás: 2008-03-10


© Tokio Hotel Gallery 


VISSZA A FŐOLDALRA




Látogatóim
Indulás: 2008-03-10
 
Top 10 látogatóim

free counters

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hozzászólások
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2009.12.15. 11:25

Elég fantázia dús:);) szeretem az ilyen sztorikat:D Gratulálok Lara;D


2009.12.11. 21:11

Húúú csak úgy forr a levegő Lara csípős nyelvétől ;) Szuper volt az eleje!! :)
Pirulós és meztelen Bil...húúú.. ;)
Tehát igaz?? Egy férfit meg lehet fogni a hasán keresztül??? hmmm? na a történet végére talán kiderül ::P
Én folytatásra készen állok ;)


2009.12.11. 20:36

Két nagy hibát követtél el: Első, hogy még olvastam volna, második, hogy magassarkúkat emlegettél Billel egy mondatba. Ettől mindig hidegrázásom támad. Na jó tudom, ez a nagy büdös valóság. Oké azért bizonyos jelenekkel azért kiengeszteltél előtte ;) Azért várom, hogy végre beinduljanak az események, már előre dörzsölöm a tenyerem


2009.12.08. 23:03

Régóta olvasom már a sztorikat. Az Automatisch-nál meg is lepődtem mikor Billel járt, de jött a nagy fordulat, a csattanó és áh *-*

Biztos vagyok benne, hogy ez a sztori is épp oly' fantasztikus lesz, mint a több! Már alig várom a következő részt! :D


2009.12.08. 18:49

Öhhö-öhhö - bírom Lara humorát! Jó lesz ez!!!


2009.12.08. 18:39

Már a kezdés levett a lábamről: "Oh, bocsánat, ti még nem tudtok semmit." És az alap helyzet is nagyon tetszik ;)
És Larát is megismerhettük pár bekezdés alapján :)
A bemutatkozásnál a kedvencem a Billt megelőző David volt ;)
És vár rám még egy izgalmas bemutatkozás.... ;)

És igen... ;) a zuhanyzós jelenet meg no comment :P
Húúúú... és mikor Tom...húú.. jajj.. kezdődik ;)
Lara pedig jó csípősen rápirított, azt hiszem ettől még nem megy el a kedve tőle a mi kis Tomunknak, sőt... ;)


2009.12.08. 17:11

Well, i had a great time reading this. I liked the way you made a burn on Tom :D


2009.12.08. 12:55

Hát jó nagyokat nevettem.
Szép volt a tájleírás, kidolgozott és kitért minden lényeges porcikára, az ember lánya már szinte elcsábul erre jön, hogy hát ezzel szöges ellentétbe már az illata nem volt annyira vonzó - dőlt belőle az izzadtság és a cigi szag. Ez az ellentét nagyon bejött, bár azért gondolom, senki sem mondaná egy boxer alsós - éppen felkelő Tomnak, hogy fúúúj-fúújj menj arrébb XD
Azért kicsit meglepett, hogy Tom már az ágynemű húzástól is így begerjedt, de ahogy Lara letörte a bika szarvát hát az akkora volt. "
Nos, a kapunál láttam három rajongódat, ha gondolod, végigmehetsz rajtuk akár egyszerre is. Háromnegyed órád maradt, hogy kielégítsd a vágyaidat." Kell ennél nagyobb oltás, és sztem mondhatjuk, úgy is, hogy kicsit megalázás is volt benne.


2009.12.08. 06:27

Na, ez az, kislány! - és már dörzsölöm is a tenyeremet!


2009.12.07. 22:41

Jó érzés, hogy egy nap sem kellett ahhoz hogy történeteid iránti függőségünket kielégíthessük. Gyors, serény, szorgos ez a Tomcat csak úgy ég keze alatt az ihlet ;)
Az első részekről mindig nehéz írni, mivel igazából még lényeges dolgok nem történnek, csak megismerjük a körülményeket, esetünkbe Lara hátterét és talán némi előre vetítés, hogy garantált, hogy most is minden este izgatottan várjuk majd, hogy legyen rész!
De azért már most kiderült így bevezetés képpen, hogy Tom Kaulitz nem veti meg a könnyű földi élvezeteket...
Aztán, hogy mi lesz itt még az a jövő zenéje, de nagy izgalmak várnak még ránk abba biztos vagyok! ;)


2009.12.07. 21:05

Tom kézmozdulataitól az én hátamon is végigfutott a libarőr... és amit mondott Lara.... én biztos nem mertem volna mindent bevallani, de igaza van, fő a nyíltság és az őszinteség ;)
És itt ugrott a gyomrom a torkomba: "Én többet vártam rád, engem illet a kárpótlás…ha tudnád, hányszor álmodoztam rólad, hányszor képzeltem el, hogy az enyém vagy…" mmm....
Azt hiszem így gondolták, hogy földi mennyország: "Férfiasan vigyorgott, éreztem és láttam a vágyat a szempárjában, majd mindkét kezével megmarkolta a csípőmet, úgy szorított magához." hmmm.....
"alattomosan, olyan szexisen kacsintott rám kicsit oldalra hajtva a fejét" KISKANALAT!!! valaki szedjen össze, és még csak most jön a java..... a csók.... húú.. röviden: tökéletes. Tökéletesen bizsergek még énis.
"Hirtelen Tom a karjába kapott és szótlanul rámnézett - noha a sóvár pillantása éppen eleget mondott." mi lesz még itt... ;)
Tátááámmm...és a végén végre fény derült minden eddig sejtetett kis részletre ;) :D
Örülök, hogy így fejeződött be, nekem nagyon nagyon tetszett :)

És nagyon felcsigáztál azzal az új sztorival :P


2009.12.07. 18:42

Kedves Betty, nazsua, Fran és Vary!

Nagyon szépen köszönöm a meghatóan szép szavakat és dicséreteket! Minden egyes kommentetekért nagyon hálás voltam, de amiket az utolsó rész után írtatok, azok voltak a legszebbek. Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire meghatódtak.
Nagyon köszönöm.

Nekem is nehéz az elválás a történettől, viszont nem bírnám ki, hogy ne írjak, így vagy ma este, vagy holnap új történetet üdvözölhettek. ^^

Addig is,még egyszer: köszönöm.


2009.12.07. 17:14

 

I have a little pain in my heart that Automatisch is over, but I also feel something warm and calm. This story with all the 95 chapters makes a whole intensive and passionate love story which everybody likes... no, correction: loves to read. i think, I am not the only one who wishes to be a part of this magic thing, be a part of it, and experience the true love.

Thank you very much!


2009.12.07. 07:51

Kicsit sokkolt a tény, hogy itt a vége, én még úgy olvastam volna szerelmetek virágzását, no meg a két B.-ét is! Csatlakozom az előttem szólóhoz... néha én is türelmetlenül vártam a folytatást. Szerettem ezt a történetet. Jó, hogy váltottál... bonyolítottál, bár talán a bőrödből nem tudsz kibújni (talán nem sikerült Billről olyan szenvedéllyel írni, mint Tomról ), de nincs is rá szükség, mert ez így volt tökéletes, hiszen a háttérben meghúzódó érzelmek is Tom felé vezettek, csak ezt mi még nem tudtuk. Én azt érzem, hogy meséről mesére egyre ügyesebben bánsz a szavakkal, egyre jobban rakod össze a történeteket! Jó olvasni, jó beleélni magamat! Köszönöm, hogy szórakoztatsz! És persze... várom a következőt!!!


2009.12.06. 22:57

Nem is tudom, hogy hol kezdjem... a véleménnyel vagy, hogy mennyire fáj a szívem, hogy vége... na jó kezdjük az elején.
Végre eljött a mindent elsöprő őszinte vallomások ideje. Lara 100%-ig megnyílt ("
ha elmondom, mit érzek, akkor mindent el akartam mondani"). A bizonytalansága egy hajszálnyit még mindig ott van, mert nehezen fogja meg, hogy ez nem egy csodaszép álom, hanem a valóság, de végre elmondott mindent, amit gondolt, amit érzett. A komolyságot pont jól töri meg Tom kis beszólása az álmatlan éjszakákról.
És lehet egy ilyen történetett szebben befejezni annál, hogy a mindenki által nőcsábászként ismert Tom Kaulitz azt mondja egy lánynak, hogy "Szeretlek"?! Nem hiszem ;)
Aztán az utószó tökéletesen összefoglalja az események mögött futó apró kis szövevényes szálacskákat. Ahogy Bill kicsit mondatjuk úgy akár, hogy feláldozta saját kapcsolatát azért, hogy a testvére életében először megtalálta azt a lányt, akit tiszta szívével szeret. Igen igazi testvérek, hiszen mindketten egymástól függetlenül áldozatot hoztak egymásért. És na - én aki folyton agyalt, hogy mi van - erre a kis Betty & Bill féle összefogásra nem gondoltam/nem számítottam, de nagyon szuper munkát végeztek, mert elérték a céljukat ;)

És akkor egy kicsit hagyj öntsem ki a lelkemXD Mikor megláttam, hogy 95. rész, azt hittem, hogy csak elfelejtetted odaírni, hogy 96. Aztán elkezdtem olvasni, és nagyon örültem, hogy hőseink végre nyíltan eljutnak oda, hogy egymásra találhatnak. Aztán megláttam, hogy "Utószó" és "Vége", na az enyhén hidegzuhanyként ért.
Szeretném megköszönni és gratulálni az "Automatisch"-hoz, csodálatos 95. rész volt és szinte minden nap alig vártam, hogy megkaphassam a napi adagomat, és tudom sokszor pofátlan módon még többet akartam volna, de ez van ha az ember megízleli a jót. Ezzel a történettel bebizonyítottad részbe, hogy nem csak a Tomos történetek nagy mestere vagy, hanem szenvedéllyel átitatva tudsz Billről is írni, mert szerintem itt ez kihívás volt számodra, de hát igen azért még sem tagadhattad meg önmagad és tökéletes Billes történetből így lett boldog végkifejlet Tommal. Számomra ez mindig egy különleges történet marad! Szóval csak annyit tudok mondani: K-Ö-S-Z-Ö-N-Ö-M!

P.S. #1: Ne feledd, hogy mit ígértél Nekem! ;)
P.S. #2: Már várom a következő remek művet, és én itt leszek és ontom a véleményeket, kis elmélkedéseimet, szóval ne hogy azt hidd, hogy olyan könnyen megszabadulsz...


2009.12.06. 22:35

Az egyik legjobb történet amit valaha olvastam!*.* Szép volt!Gratulálok!(Y)(L)


2009.12.06. 15:38

Jujj most nagyon boldog lettem^^ erre vártam már mióta :D 


2009.12.05. 17:51

Ez gyönyörű lett! Alig vártam már, hogy végre legyen Tomos történet is, nagyon örülök, hogy így alakult ;) Hiányzott már a macsó, de mlgid átlagos úrfi ;)
És ismét csak ájuldozom a szerelmi vallomásoktól! :)
Tom pedig ismét megjelent előttem, az édes mosolyával, a huncutságával, az egyszerű-srácságával, a pirulásával :) úgy szeretem ezt érezni!
Eddig ez a kedvencem ;)
De van még valami... CSÓKOT!!!!!!!!!!!!! :P


2009.12.05. 17:20

Ez a csodás rész volt a mai napom fénypontja. Na végre Tom a sarkára állt és előjött a szenvedélyes és a "tudom kit akarok" Tom Kaulitz!!! Fantasztikus! Az egész blogba ez lett az egyik kedvenc mondatom, "Lara, ne játsszunk tovább", kell ennél több bizonyíték?!
Valahogy az egész jelenet kidolgozottsága, az apró kis mozdulatok, érintések, gesztusok, egyszerűen minden a helyén volt, a szavakat már külön nem is említem. Larának is megjött a bátorsága, mikor tudta, hogy biztonságba érezheti magát és nem kell attól tartania, hogy elutasítják. Na ez már csak a pont az i-n "
Én is csak egy egyszerű srác vagyok. Azt akarom, hogy az szeressen, aki tetszik nekem és akiben megbízom. Te."
Azért kicsit sajnálom Billt, de hát igen Larának mást szánt a sort, mégpedig Tomot ;)


2009.12.05. 16:36

Olyan vagy, mint az egyszerű lány Mátyás király meséjében; adsz is, meg nem is... hát köszi szépen!


[1492-1473] [1472-1453] [1452-1433] [1432-1413] [1412-1393] [1392-1373] [1372-1353] [1352-1333] [1332-1313] [1312-1293] [1292-1273] [1272-1253] [1252-1233] [1232-1213] [1212-1193] [1192-1173] [1172-1153] [1152-1133] [1132-1113] [1112-1093] [1092-1073] [1072-1053] [1052-1033] [1032-1013] [1012-993] [992-973] [972-953] [952-933] [932-913] [912-893] [892-873] [872-853] [852-833] [832-813] [812-793] [792-773] [772-753] [752-733] [732-713] [712-693] [692-673] [672-653] [652-633] [632-613] [612-593] [592-573] [572-553] [552-533] [Korábbi]

 


Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség